ALCES KORU

Toteutimme Alces Korulle asiakkaan toiveiden mukaisesti tuotekuvia ja mainosvideon.  Annoimme yrittäjälle myös vinkkejä, kuinka sosiaalista mediaa kannattaa käyttää markkinointiin. Projektin keskiössä olivat suomalaisuus ja luonto.

”Pidin siitä, että Decasin tiimi oli perehtynyt projektiin jo etukäteen. Heillä oli heti ensitapaamisesta lähtien ajatuksia siitä, kuinka voisimme edetä. Tapaamiset sujuivat joustavasti ja koin, että minua kuunneltiin. Työ toteutettiin todella ripeässä aikataulussa työn määrään nähden.

Projektin sisältämä kuva- ja videomateriaali on erittäin korkealaatuista. En olisi osannut edes toivoa noin upeaa videomateriaalia.

Sain paljon käytännön vinkkejä somemarkkinointiin liittyen. Alkaen julkaisemisen perusasioista (jotka keski-ikäisellä täti-ihmisellä ovat välillä kadoksissa) aina valmiiksi etsittyihin ehdotuksiin yhteistyökumppaneista ja sivuista, joista voisi olla apua markkinoinnissani. Hyvänä muistutuksena mm. kuinka korunvalmistuksen työvaiheita kannattaisi tuoda enemmän esille. Sain valmiin suunnitelman arvonnan järjestämisestä, sekä aikatauluehdotelman tuotetun materiaalin julkaisemiseksi. Myös tämän koin suurena plussana, koska itse en varmaan olisi osannut toimia noin järjestelmällisesti.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen työhön ja suorastaan kiitollinen tälle reippaalle tiimille heidän tasokkaasta työstään.”

Päivi Leinonen // Alces Koru
Yrittäjä, hirvenkynsitaiteilija